KLISTERDEKALER FÖR AVFALLSSORTERING

Avfall klisterdekaler

Våra klisterdekaler för avfallssortering finns i storlekarna 5 × 5 och 15 × 15 cm och är tillverkade i vinylkvalitet med permanent klister. Klisterdekalerna har ett matt utseende och kan användas utomhus.

Klisterdekalerna är färgkodade och har ett piktogram för varje avfallstyp, enligt det system som utvecklats av Dansk avfallsförening och kommunernas riksförbund.

Avfall klisterdekaler

Våra klisterdekaler för avfallssortering finns i storlekarna 5 × 5 och 15 × 15 cm och är tillverkade i vinylkvalitet med permanent klister. Klisterdekalerna har ett matt utseende och kan användas utomhus. Klisterdekalerna är färgkodade och har ett piktogram för varje avfallstyp.

Avfallsskyltar

Avfallsskyltar i A3 för avfallssortering. Skyltarna är tillverkade av 3 mm skummade PVC-skivor med UV-tryck och en livslängd på upp till 5 år. Skyltarna är färgkodade enligt de enskilda avfallstyperna i enlighet med det system framtaget av Avfall Sverige och Kommunernas Branschorganisation.

Avfallskärl och avfallsskåp

Stort utbud av smarta och funktionella avfallskärl, sorteringskärl, avfallsbehållare och avfallsskåp i olika storlekar. Alla våra produkter är tillverkade i snygg design, för en hygienisk och flexibel avfallshantering. Vi erbjuder avfallskärl i olika storlekar.

Avfallsstativ och hållare

Avfallsstativ speciellt särskilt utformade för miljövänlig optimering av daglig avfallshantering. Hygieniska och effektiva lösningar jämfört med traditionella avfallslösningar. Prova vår unika påshållare som sätter stopp för halvtomma och hopsjunkna påsar.

Sopsäckar

Våra sopsäckar tillverkas i Sverige, där produktionen drivs av 100 % fossilfri el. Sopsäckarna finns i storlekarna mini, midi och maxi och består av 3 kompositlager av polyeten, vilket gör säcken mycket starkare men också mycket tunnare än traditionella sopsäckar.

För återvinningscentralen

Se vårt sortiment av produkter och allmän utrustning för användning på återvinningscentraler, inklusive avfalls-klistermärken och skyltar för avfallssortering, suglock, hållbara och miljövänliga skydd och containermattor som dämpar buller och skyddar ytorna från slitage.

Det gemensamma piktogramsystemet - Klisterdekaler för avfallssortering

För att underlätta avfallssortering rekommenderar vi att du använder avfall klisterdekalr från det gemensamma piktogramsystemet som har utvecklats av den Dansk avfallsförening, KL och danska miljöförvaltningen. Det gemensamma avfallssystemet och piktogramsystemet består av ett antal symboler som används i samband med avfallssortering och bidrar till att göra det lättare för medborgare och företag att sortera sitt avfall.
Det gemensamma piktogramsystemet består av totalt 91 piktogram och kan användas av kommuner, organisationer, privatpersoner och företag. Det frivilliga gemensamma piktogramsystemet för avfallssortering har utvecklats i samarbete med tusentals medborgare och avfallsexperter. Det kan användas för märkning av avfallsbehållare, kärl och avfallsstativ i hushållen samt för skyltar på återvinningsstationer.
Systemet kombinerar det bästa av befintliga system runt om i landet.

CO2-besparande avfallslösningar

Klicka för att se vårt breda sortiment av avfallskärl för sortering av avfall. Här hittar du ett urval av våra smarta och funktionella avfallsbehållare där lite extra har lagts ner på designen. Sorteringskärl och avfallsbehållare för sortering av avfall i matsalar, produktionsanläggningar, bostadsrättsföreningar etc. Våra avfallskärl för avfallssortering är genomtänkta och utformade enligt en helhetssyn, med öga för detaljer, cirkulär ekonomi och hög användarvänlighet för både användare och städpersonal. Avfallskärlen finns i olika typer och storlekar beroende på dina sorteringsbehov.
Om du har andra behov än sortering av matavfall, restavfall, papper, kartong, plast etc. kan avfallskärl utformas specifikt för din verksamhet enligt begäran.

Item added to cart.
0 items - 0,00kr