Avfall klisterdekaler

Våra klisterdekaler för avfallssortering finns i storlekarna 5 × 5 och 15 × 15 cm och är tillverkade i vinylkvalitet med permanent klister. Klisterdekalerna har ett matt utseende och kan användas utomhus. Klisterdekalerna är färgkodade och har ett piktogram för varje avfallstyp.

Trädgårdsavfall

Nästan allt som vuxit i din trädgård kan återvinnas. Grenar, kvistar och andra växtdelar som kommer från din trädgård kan komposteras. Avfall från trädgården kan också lämnas på kommunens återvinningscentral. Klicka här för att se vårt breda sortiment av klisterdekaler för handling av Trädgårdsavfall.

Populära produkter

Det gemensamma piktogramsystemet - Klisterdekaler för avfallssortering

För att underlätta avfallssortering rekommenderar vi att du använder avfall klisterdekaler från det gemensamma piktogramsystemet som har utvecklats av den Dansk avfallsförening, KL och danska miljöförvaltningen. Det gemensamma avfallssystemet och piktogramsystemet består av ett antal symboler som används i samband med avfallssortering och bidrar till att göra det lättare för medborgare och företag att sortera sitt avfall.
Det gemensamma piktogramsystemet består av totalt 91 piktogram och kan användas av kommuner, organisationer, privatpersoner och företag. Det frivilliga gemensamma piktogramsystemet för avfallssortering har utvecklats i samarbete med tusentals medborgare och avfallsexperter. Det kan användas för märkning av avfallsbehållare, kärl och avfallsstativ i hushållen samt för skyltar på återvinningsstationer.
Systemet kombinerar det bästa av befintliga system runt om i landet.

Item added to cart.
0 items - 0,00kr